Velkommen

Du har forvildet dig ind hvor hjemmesiden for firmaet

Jensen, Petersen & Hansen Web Design

PRISER?
Du bestemmer hvad din hjemmeside skal koste - prisen afhænger naturligvis af hvad du ønsker. Typisk skal du regne med fra 5.000 kr. og opad for en seriøs præsentation.
Desværre/heldigvis har der på grund af travlhed ikke været tid til at lave ret meget ved denne side. For bare lidt info om firmaets ejer henvises til denne beskrivelse på PurhusNet

Lad dig ikke snyde af firmaets navn - det er blot et eksempel på, hvorledes noget ganske ordinært kan gives en kreativ vinkel. Jensen, Petersen & Hansen Web Design ejes og drives alene af Jens Peter Hansen!

  Jensen, Petersen & Hansen Web Design
  Asfergvej 13
  Rådgivning
  Hvordan udnytter dit firma bedst internettes muligheder? At overlade besvarelsen af dette spørgsmål til det firma, der skal tjene penge på at udvikle en hjemmeside for dig, er måske ikke den bedste løsning.
  Det er en rigtig god idé at få foretaget en uvildig vurdering, og i den sammenhæng stiller jeg gerne min ekspertise til rådighed.
  8981 Spentrup

  86 47 95 21 / 24 48 16 04
  kontakt@jenspeterhansen.dk

   

  ... og hvad jeg så har travlt med?
  - bl.a. sites som disse:
  (klik på på billeder for at se større versioner)

Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark er en særdeles succesfuld attraktion på Djursland, der som følge af en ny bjørnepark med bjørneunger rundede et besøgstal på over 100.000 i 2003.

 

OK Miljø A/S

OK Miljø A/S er markedsførende producent og sælger af insektnet til private og levnedsmiddelvirksomheder. Besøg sitet og bemærk de ganske livagtige fluers løb over siden.

 

Svallinggaard

Svallinggaard er en moderne landbrugsbedrift med en lang og interessant historie. Hjemmesiden blev etableret i forbindelse med at nuværende ejer Jørgen Mark kunne fejre 50 års jubilæum som ejer.

 

PowermaticStoker

Power Matic Stoker er et mindre firma med egen udvikling og produktion at stokere og træpillefyr.
 

Træningshuset i Asferg

Jensen, Petersen & Hansen Web Design er broncesponsor for Træningshuset. Derudover sponsoreres hjemmesiden for Træningshuset.
 

Miniput DM 2003

I 2003 blev der afholdt DM for miniputter i Randers. Jensen, Petersen & Hansen sponsorerede stævnets hjemmeside.

Danjord A/S

Danjord A/S med en omsætning på ca. 80 mio. arbejder med anlæg af veje, brolægning, fjernvarmeanlæg og anlægsgartneri herunder anlæg af fodboldstadions.

 

PurhusNet

PurhusNet er et idealistisk (=idiotisk) projekt, der nu i mere end fem år har leveret om og til borgerne i Purhus kommune.

 

PurhusNet

Som kandidat til NY Randers byråd ved kommunalvalget 2005 præsenterede jeg naturligvis mine synspunkter via en KV2005 hjemmeside
 

Bach-Hadsten

Martin Madsen - Gørding Entreprenør og Maskinstation er et ungt firma med stor virkelyst, så der nu også arbejdes med gylletanke, vognmandsforretning samt salg af maskiner og majsfrø. Siden er rigt illustreret med billeder. Ansvar for vedligehold/udbygning af siden overdrages glidende til firmaets egen medarbejder.
 

Bach-Hadsten

Hos Bach-Hadsten kan du få serviceret eller rustbeskyttet din bil, eller evt. leje et transportmiddel.

 

Landkøb

Landkøb blev startet af en gruppe idealistiske husmænd i Østjylland, der via internettet ønskede at komme i kontakt med og sælge direkte til forbrugerne. Landkøb er nu landsdækkende, og Jensen, Petersen & Hansen er ikke længere involveret.

Har du brug for et stabilt web hotel med alt det sædvanlige plus mulighed for CGI og SSI anbefaler vi:
Denne utility lyder rigtig smart:
Xobni outlook add-in for your inbox