Familie og bolig   Er på 13. år gift med Inga, der er kantineleder på Teknisk Skole, Randers. Vi har Henrik på 9, Lisbeth på 11 og Christina på 11 og bor i et stort hus mellem Asferg og Hvidsten (Asfergvej 13)

Rødder Er født og opvokset på en gård i det sønderjyske, og føler mig stadig stærkt knyttet til landbruget med en far og to brødre som kvægbrugere.

Det er sjovt At bruge sin krop og gerne med et vist element af konkurrence. Jeg bruger gerne tid på windsurfing, fodbold, cykling, løb, rulleskøjter, skøjter, ski, snowboard, badminton og hvad der ellers kan sætte gang i svedkirtler

Arbejde & uddannelse Er egentlig uddannet som praktisk landmand med Det grønne Bevis, men tog så turen omkring Landbohøjskolen, og efter 15 år som forsker ved Danmarks JordbrugsForskning, forsøger jeg nu at omsæte teorien til praksis i mit arbejde som internetformidler ved Landbrugets Rådgivningscenter.

Præke eller praktisere? Jeg præker åbenhed og jeg praktiserer åbenhed. Med PurhusNet har jeg seneste 3 år søgt at skabe et forum for information og debat.

Gode oplevelser Et års arbejde i New Zealand og Canada i 78 - Løb marathon “for sjovt” på 2 timer, 38 min - Halvt års bryllupsrejse jorden rundt i 84 (Asien, Oceanien, Amerika) - Lærte Henrik som 3-årig at stå på alpin ski - Vandt priskonkurrence om Samspillet mellem teori og praksis i fremtidens landbrug (PDF fil på 596 Kb)

Kloge ord

  • Jo mere man ved, jo mere ved man at man ikke ved (Sokrates)
  • En fejl er først en fejl når man ikke retter den (Kennedy)
  • Hvis du tror, at du er færdigudannet, er du ikke uddannet men færdig (Ohms)

Sjove ord Den tanken måste vara riktigt galen att TV sänker sexualmoralen. Det kan väl inte bli så mycket hor hos folk som bara sitter där och glor?

 

Jens Peter Hansen - nr. 5 på Venstres liste
Asfergvej 13 Hvidsten 8981 Spentrup
kontakt@jenspeterhansen.dk 86 47 95 21