27 februar 2007

Endelig vinter

Herligt - så fik vi endelig lidt vinter og et godt drys sne. Selvfølgelig koster det samfundet penge og gør livet besværligt, men er det netop ikke det besværlige, der gør livet interessant (til en vis grænse).

Sne er for mig lig skiløb i Hem skov. Et rigtig stort og varieret område. Var afsted såvel torsdag, lørdag, søndag og sågar tirsdag var der stadig fint skiføre. Se billeder her. Men hvad laver alle I andre? Vi danskere bruger formuer på skiferier, men jeg løb ca. 50 km i Hem skov og så ikke en sjæl eller spor af andre to-benede. Derimod masser af dyrespor. Højdepunktet var tirsdag aften lidt efter 18, hvor mørket var ved at sænke sig, og en ugle begyndte at tude i den ellers fuldstændig stille skov.

Etiketter:

03 december 2006

Adventshalvmarathon

Ved sundhedskonferencen i Ridehuset d. 28. november var indlægget af Chris McDonald dagens højdepunkt. Han lagde bl.a. vægt på vigtigheden af, at snak alene gør det ikke - uanset om du er forældre eller politiker skal du så at sige tage medicinen selv - du skal gå foran med et godt eksempel. Så det gjorde jeg ved at deltage i Adventshalvmarathon i anledning af Østervold's indvielse. Det var kun blevet til en måneds træning forud, så set i det lys kom jeg fint igennem på 1:36:14.

Min motivation er dog ren egoistisk - jeg går ind for personlig frihed og det omfatter også, at det er mit hoved og ikke min krop, der skal bestemme hvad jeg gør og ikke gør. Det kræver at kroppen holdes i form - det er ikke altid særlig sjov, men opvejes af frihed til at gøre hvad jeg har lyst til uden at det fysiske begrænser. Akkurat som Chris McDonald sagde, at han hver morgen lavede sine mavebøjninger - hvilket han absolut ikke synes er sjovt - men gevinsten i form af en holdbar og funktionsdygtig krop er indsatsen værd.

Etiketter: