20 oktober 2005

Stakkels Svend Åge

Når vi kandidater stiller op til KV 2005 er det naturligvis fordi vi mener, at kunne gøre en forskel. Problemet er så blot at få fortalt omverdenen, hvad det er man har at tilbyde.

Forretningsfører for Randers Boligforening, Svend Åge Nielsen, Ø. Bjerregrav - opstillet for Socialdemokratiet - har plantet den idé i boligforeningens afdeling i Ø. Bjerregrav, at boligforeningen som ryste-sammen arrangement skulle invitere medlemmerne gratis til Bamse koncert i Bjerregravhallen. Inden koncerten skal deltagerne samles i Bjerregrav Aktivitetscenter, hvor Svend Åge Nielsen samt Preben Nielsen (socialdemokratisk byrådsmedlem) underholder og fortæller.

Dette arrangement fik Amtsavisen øje på, og efter at Svend Åge Nielsen i en halv sides artikel havde forsikret om, at der skam ikke var nogen sammenhæng mellem hans kandidatur til byrådet og arrangementet fik Svend Åge den tvivlsomme ære at blive omtalt i lederspalten.

Stakkel Svend Åge - vi vil allesammen så gerne, og det skal vi være ærlige om. Med sin "ingen bagtanker" forklaring har han stemplet arrangementet som gammeldags socialkammerateri.