17 juni 2007

LAG - så sker der endelig noget

Og det kommer til at gå hurtigt! Der bliver afholdt såvel informationsmøde som stiftende generalforsamling onsdag. 27. juni i Kulturhusets store sal med start kl. 18.30 - se mere på http://www.purhusnet.dk/Aktiviteter/LAG/lag.html. Enhver, der interesserer sig for udviklingen af landdistrikter bør møde op. Det er vigtigt, at få valgt den bedst mulige bestyrelse.

I Randers kommune har vi rigtig gode forudsætninger for at udvikle kommunen, så vi kan tilbyde alle bo og leveformer dækkende lige fra bylivet i "storbyen" Randers over villakvarterer i byer som Spentrup, Stevnstrup, Harridslev og Langå eller det tætte sammenhold i en lang række landsbyer og naturligvis er der også rigtig gode muligheder for beboelse i det åbne land.

Det kræver, at der skal gøres en indsats, der som minimum fastholder nuværende basale servicetilbud inden for dagligvarehandel, skole, børnepasning, sportsanlæg og transportmuligheder, og naturligvis skal der være 100% bredbåndsdækning. Det må ikke være for besværligt at bo i landdistrikter.

Etiketter: