17 april 2008

Pedalpolitikeren

Som optakt til kampagnen "Vi cykler på arbejde " havde Karin Hede Pedersen skrevet en udmærket artikel omkring mit cykleri - overskriften var Friheden er det bedste.

Derfor ærgrer det mig, at jeg har givet hende forkerte oplysninger om antallet af kørte km i kommunalt øjemed - det slog mig på vejen hjem fra arbejde i dag, at det da ikke kunne passe med de 1000 km jeg havde oplyst til Karin. Tallet 1ooo stammer derimod fra den besparelse, som kommunen har opnået ved at jeg cyklede i 2007, idet det korrekte tal er 354 km, hvor jeg - hvis jeg kørte i bil - ville modtage 3.47 kr/km i stedet for de 40 øre på cykel.

Jeg er lidt undskyldt for fejlen. På grund af travlhed havde jeg aftalt med Karin via e-mail at svare på en række spørgsmål, hvilket skete fra London, idet jeg var på studietur med Arbejdsmarkedsudvalget. Problemer med fladt batteri på pc'eren; ingen adapter at låne på hotellet (andet strømstik i England) og problemer med at koble på det trådløse net gjorde, at jeg i den grad kom under tidspres.

Etiketter: ,