20 december 2006

Spørgsmål til formanden

På Sammenlægningsudvalgets møde d. 21. november begrundede Jensen Nyhuus et ændringsforslag med en udtalelse fra MTHSU og Overmark stod i vanlig stil og viftede med papiret. Jeg havde gennemlæst ca. 40 høringssvar men huskede ikke lige netop det dokument. Da jeg kom hjem og tjekkede den kommunale e-mail - hvilket jeg kun kan gøre herhjemme - kunne jeg se, at notatet var blevet sendt samme formiddag. Dvs. at os, der kommer direkte fra vort arbejde til mødet, ikke havde mulighed for at læse notatet.

Efter et ekstraordinært Sammenlægningsudvalgsmøde blev der diskuteret Thor-grund. Dette skete uden at medlemmerne havde fået udleveret et nyt notat visende, at de trafikale omkostninger bliver langt under de oprindelig anslåede 65 - 90 mio. kr.

Efter min mening har henning Jensen Nyhuus enten ikke forstået sin rolle og ansvar som øverste administrative leder af forvaltningen eller han har besvær med at udfylde rollen og leve op til ansvaret.

Derfor stillede jeg en række spørgsmål, der kan læses her.

Etiketter: ,